Od Beograda do Kopaonika helikopterom za 45 min za 300 eura.

Po ugledu na velike gradove širom sveta kao i na poznate Ski Centre kao što su Aspen, Kitzbühel i Val D’isere / Tignes, od sada je moguće da iz Beograda budete transportovani helikopterom do Kopaonika.

helikopter Beograd-Kopaonik

Let je potrebno rezervisati minimum četitri dana ranije.

Dobanovci – Kopaonik – Dobanovci 1800€ (Obavezna je povratna karta)

Navedene cena podrazumeva iznajmljivanje helikoptera do tri osobe, maksimalne ukupne težine od 255kg a najviše 85kg po putniku a uključuje i ručni prtljag.

Let mora da se plati u potpunosti bez obzira da li se putnik vraća ili ne. Helikopter mora da se vrati u bazu. Ukoliko putnik ostaje par sati, čekanje pilota se naplaćuje 25€ po satu.

U slučaju otkazivanja leta, vraćamo novac u sledećem iznosu:

– Tri dana ranije 50% od uplaćenog iznosa
– Dva dana ranije 30% od uplaćenog iznosa
– Jedan dan ranije nema povraćaja novca

Novac se u potpunosti vraća u slučaju:

Nepovoljne meteorloška situacije (smanjena vidljivosti, pojava magle i jakih padavina kiše i snega, niska baza oblaka)

– Bolesti pilota,
– Nemogućnost realizacije leta usled tehničkog kvara vazduhoplova.
– Nemogućnost realizacije leta usled ograničenja službe kontrole letenja

Balkan Helikopters je prvi operater u Srbiji za prevoz putnika helikopterom. Osnovan je 2014. godine. U svojoj floti poseduje za sada četiri helikoptera, tri helikoptera tipa Robinson R44 i jedan tipa Robinson R66.

Balkan Helikopters u ponudi ima i najam helikoptera za prevoz do bilo koje lokacije u Srbiji i regionu, kao i za posebne prilike kao što su proslave, venčanja i poslovni skupovi. U jednom danu, sa polaskom iz Beograda, moguće je obići sve prirodne lepote Srbije, čime se upotpunjuje turistička ponuda naše zemlje, ističu u Balkan Helikopters.

Nadamo se da će ovaj vid saobraćaja zaživeti kod nas kao u drugim gradovima Evrope i sveta i da će Beograd steći ugled prave evropske metropole”, kaže Goran Krneta za portal kopaonik.net, idejni tvorac, profesionalni pilot i jedan od osnivača ove kompanije.

Poverenje Balkan Helicopters-u su do sada ukazale mnoge svetske javne ličnosti prilikom boravka u našoj zemlji, među kojima su Monika Beluči, Džoni Dep, pevačica Zaz, Tjeri Fremo, Džim Džarmuš i mnogi drugi, ističe Sara Krnetaza portal kopaonik.net, direktor Balkan Helikopters.

Ukoliko želite da da probate ovaj brzi transport do Kopaonika, u nastavku vam kontakt email za rezervaciju vašeg prvog leta za Kopaonk helikpterom.

E-mail: s.krneta@balkanhelicopters.rs