MK Mountain Resort već godinama u samom vrhu pri izboru stranih turista

Kopaonik već godinama u samom vrhu pri izboru destinacija za organizaciju poslovnih skupova. Ono što posebno izdvaja MK Mountain Resort je kompaktnost i dostupnost svih potrebnih sadržaja i mogućnost smeštaja učesnika na jednom mestu, uz korišćenje pogodnosti koje nudi okruženje u središtu Nacionalog parka, na 1770 m nadmorske visine.

Kongresni centar MK Mountain Resorta prostire se na ukupnoj površini od preko 3000 kvadratnih metara, raspoređenih u dva hotela – Grand Hotel & Spa**** i Hotel Angella****.

mk_mountain_resort

U sklopu kongresnog centra na raspolaganju je osam kongresnih i konferencijskih sala, jedna multifunkcionalan sala kapaciteta do 1300 učesnika i vip salon u atraktivnoj kuli Konaka.

Novo lice kongresnog turizma na Kopaoniku svakako daje novi kongresni centar u hotelu Grabd, koji je trenutno jedan od najboljih i najmodernijih kongresnih centara u Srbiji.

Novootvoreni blok hotela Grand, pored 70 luksuznih soba i apartmana, krasi i kongresni centar kapaciteta i do 600 učesnika, koji pruža mogućnost prilagođavanja prostora različitim zahtevima i postavkama, a ujedno je i jedini kongresnu prostor na Kopaoniku koji ima pristup i mogućnost postavke automobila u zatvorenom prostoru.

Za kratko vreme od otvaranjaa, novi kongresni centar hotela Grand, ugostio je veliki broj značajnih skupova, među kojima je Biznis Forum, najveći skup u celom regionu koji okuplja predstavnike vlade, domaće i strane privrednike, diplomate i uvažene akademike.