Obavezno posetite hotel Kraljevi Čardaci i probajte KAČAMAK i RAKIJU

Posetili smo prošle nedelje mnoge restorane na Kopaoniku a jedan od restorana koji nam je ostavio neverovatan utisak je restoran hotela Kraljevi Čardaci u vikend naselju.

RESTORAN
restoran Kraljevi Čardaci

Naš predlog se odnosi na KAČAMAK i RAKIJU.

Posetite Hotel Kraljevi Čardaci i probajte KAČAMAK i RAKIJU

Zaključili smo da je najbolji KAČAMAK u Srbiji koji možete probati i obavezno morate da posetite hotel Kraljevi Čardaci.

Kačamak
Kačamak

RAKIJA je zaista veoma dobra. Preporuka da probate. U ponudi imaju dunju, šljivu, medovinu i dr. Nama se posebno svidela kajsija i ovom prilikom preporučujemo.

Rakija
Rakija-Kajsija

Posećivali smo Kraljeve Čardake na Kopaoniku i ranije, medjutim sada je bio razlog KAČAMAK i RAKIJA i oduševljeni smo. Ovde imate na raspolaganju i druge specijalitete koji su zaista odlično spremljeni. Roštilj, pica, salate, odličan kraljevski doručak, nugat torta, koh i dr.

Ističemo da su konobari veoma gostoprimivi i obučeni za svoj posao što je zaista za svaku pohvalu.

Takodje napominjemo da se ovo nama svidelo i da nije dogovoreno sa vlasnikom da mu dižemo PR jer ga i ne poznajemo kao i osobe koji rade tamo. Samo želimo da podržimo ljude koji dobro rade svoj posao i stvaraju vrednost i kvalitet na Kopaoniku. Nadam se da vam ova preporuka može pomoći.

Radno vreme restorana je od 7h – 23h