Škola skijanja na Kopaoniku

Obuka i usavršavanje skijanja: osnovne tehnike, napredne tehnike, tehnike vožnje po dubokom snegu Ski safari ili upoznavanje Kopaonika na skijama kroz nezaboravnu avanturu i Snowboard.

Dragiša Mladenović - Gile (Ski instruktor)

Vidovi nastave: dečiji program, individualna i grupna nastava, porodična nastava

-Iznajmljivanje ski opreme

-Besplatni stručni saveti pri izboru ski opreme

-Besplatne informacije o stanju staza, snega, puteva i smeštaja

Program škole obuhvata 5 dana po 2 sata dnevno, a u taj paket je uključeno jprobno skijanje dan pre početka obuke, kao i skijanje sa instruktorom nakon obuke. Ako polaznici iz bilo kojih razloga odustanu nemaju nikakve obaveze prema instruktoru.

Početni časovi su iz dva dela, sat prepodne, a drugi popodne, jer su ti časovi naporni zbog navikavanja na opremu, obuku hodanja, penjanja, zaustavljanja i zaokreta. Posle dva, tri dana polaznici počinju da koriste sistem žičara i časovi traju i u bloku od po dva sata. Čas nije striktno ograničen vremenom, jer nije cilj nije da prođe, već da se na njemu zaokruži celina, i vidi efekt učemnja. Grupe su homogene i ujednačene i formiraju se prema uzrastu i prema nivou znanja. Polaznici koji nisu zadovoljni naučenim nisu obavezni da plate školu, a zato se naplata i vrši posle kompletnog programa obuke.

+381 63 41 51 61 ili www.skikop.com